November 28, 2022
οφελη απο online ασφαλιστικα γραφεια

Τι κερδίζετε από μια online ασφάλεια αυτοκινήτου

Τι κερδίζετε από μια online ασφάλεια αυτοκινήτου

Οι online ασφάλειες αυτοκινήτου έχουν γνωρίσει μεγάλη άνθηση τα τελευταία χρόνια κι αυτό καθώς προσφέρουν πολλά, ασύγκριτα, πλεονεκτήματα σε σχέση με τα παραδοσιακά ασφαλιστικά γραφεία στους οδηγούς-πελάτες.

Με την πάροδο της τεχνολογίας ολοένα και περισσότερα ασφαλιστικά γραφεία τείνουν να γίνονται 100% online, καθώς αυτό προσφέρει οφέλη τόσο στη δική τους λειτουργία όσο και σε αυτά που προσφέρουν στους πελάτες τους.

Οι ασφάλειες είναι ένας κλάδος σημαντικός καθώς οι άνθρωποι βασίζονται πάνω στην εξασφάλιση που προσφέρει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ενώ και ο ασφαλιστικός σύμβουλος τείνει να γίνει ο καλύτερός τους φίλος.

Ποια είναι όμως τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των online ασφαλιστικών γραφείων έναντι των offline; Ποιες οι διαφορές που έχουν;

 

Online ασφαλιστικές υπηρεσίες vs παραδοσιακά ασφαλιστικά γραφεία

Στα online ασφαλιστικά γραφεία έχετε άμεση πρόσβαση σε όλες τις τιμές των ασφαλιστικών εταιρειών, με μόλις μερικά κλικ!

Συνήθως απλά εισάγετε κάποια στοιχεία όπως για παράδειγμα αν ασφαλίζετε αυτοκίνητο τα κυβικά του, την ηλικία του οδηγού, την περιοχή που κυκλοφορείτε, κ.ο.κ.

Αμέσως, μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα θα δείτε στην οθόνη σας όλες τις τιμές από τις ασφαλιστικές εταιρείες, με τις καλύψεις που προσφέρουν με βάση αυτά που έχετε επιλέξει.

Αντιθέτως, στα παραδοσιακά offline ασφαλιστικά γραφεία συνήθως πρέπει να κάνετε μια αίτηση με τα προγράμματα ασφάλειες που ενδιαφέρεστε και θα λάβετε την προσφορά εντός μερικών ωρών ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Όπως καταλαβαίνετε, στα online ασφαλιστικά γραφεία θα μπορέσετε να δείτε άμεσα τις τιμές αλλά και να κλείσετε τη δική σας ασφάλεια.

Επίσης, στα περισσότερα ασφαλιστικά γραφεία που δραστηριοποιούνται online θα βρείτε φθηνότερες τιμές έναντι των μόνο παραδοσιακών εταιρειών.

Αυτό συμβαίνει για μια πληθώρα λόγων, όμως ο σημαντικότερος είναι ότι οι εταιρείες που εξειδικεύονται online, έχουν τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να μειώσουν όλα τα ενδιάμεσα κόστη (κόστος προώθησης, marketing, λειτουργικά έξοδα, κ.α.) και ταυτόχρονα να επιτυγχάνουν μεγάλο όγκο πωλήσεων.

Έτσι εσείς απολαμβάνετε ακόμα χαμηλότερες τιμές στις ασφάλειες αυτοκινήτου και όχι μόνο!

 

Συνδυάστε διαφορετικές ασφάλειες για μεγαλύτερο όφελος

Στα online ασφαλιστικά γραφεία μπορείτε να συνδυάσετε ασφάλειες, όπως για παράδειγμα μια ασφάλεια για μηχανάκι και μια για το αυτοκίνητό σας και ταυτόχρονα να εξασφαλίσετε μια μεγάλη έκπτωση στο τελικό συνολικό ποσό.

Το ίδιο μπορεί να συμβεί κι αν θέλετε να συνδυάσετε μια ασφάλεια σπιτιού με μια ασφάλεια αυτοκινήτου – συνδυασμός πολύ δημοφιλής που αρκετός κόσμος επιλέγει.

 

24/7 υποστήριξη από τα online ασφαλιστικά γραφεία

Σε αντίθεση με τον παραδοσιακό ασφαλιστή σας, που σίγουρα δεν μπορείτε να τον ενοχλήσετε στις 02:00 η ώρα το ξημέρωμα, τα μεγαλύτερα ασφαλιστικά γραφεία που δραστηριοποιούνται αμιγώς στο διαδίκτυο προσφέρουν 24/7 κάποιον υπεύθυνο βάρδιας όπου μπορεί να σας βοηθήσει σε οτιδήποτε σας συμβεί – όπως για παράδειγμα κάποιο ατύχημα – και να σας καθοδηγήσει στα επόμενά σας βήματα.

 

Ευκολία πληρωμών

Στα παραδοσιακά ασφαλιστικά γραφεία, θα πρέπει να πληρώσετε με μετρητά για όλη σας την ασφάλεια – ακόμα και τα ετήσια πακέτα – καθώς οι τοπικοί ασφαλιστές είναι πολύ δύσκολο να σας παρέχουν άτοκες δόσεις.

Εν αντιθέση, τα μεγάλα online ασφαλιστικά γραφεία μπορούν να προσφέρουν δυνατότητα πληρωμών μέσω πιστωτικών καρτών και να ξοφλήσετε τις ασφάλειές σας, σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις.

Για παράδειγμα μπορείτε να επιλέξετε ένα ετήσιο πακέτο που συνήθως προσφέρει και μεγάλη έκπτωση σε σχέση με τα μηνιαία ή εξάμηνα και ταυτόχρονα να το ξοφλήσετε σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Με αυτόν τον τρόπο και εξοικονομείτε χρήματα από τη διάρκεια του συμβολαίου και πληρώνετε το συμβόλαιο σε 12 μηνιαίες δόσεις.

 

Online άμεση έκδοση συμβολαίου

Όταν κάνετε μια online σύμβαση ασφάλειας, το συμβόλαιό σας το παραλαμβάνετε αμέσως στο email σας, εφόσον έχετε δώσει όλα σας τα στοιχεία όπως δίπλωμα, άδεια, κτλ.

Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο είναι μεταχειρισμένο και έχετε κάποιες ιδιαίτερες καλύψεις όπως μικτή ασφάλιση, κλοπή, κτλ, τότε θα χρειαστεί να προσκομίσετε κάποια εξτρά έγγραφα πριν την ενεργοποίηση της ασφάλισης.

 

Εύκολη διαδικασία online με όλα τα έγγραφα μέσω email

Τα παραδοσιακά ασφαλιστικά γραφεία σπάνια χειρίζονται καλά όλα τα έγγραφα μέσω mail – έτσι σας προτρέπουν να περάσετε από το γραφείο ώστε να παραλάβετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ή και να δώσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά σας.

Στην επιλογή ενός online ασφαλιστικού γραφείου, όλα τα έγγραφα ανταλλάσονται online και δε χρειάζεται σε καμία περίπτωση η φυσική σας παρουσία!

 

Ποια online ασφαλιστικά γραφεία μπορώ να εμπιστευτώ

Υπάρχουν αρκετά γραφεία και ιστοσελίδες που μπορείτε να εμπιστευτείτε για τις δικές ανάγκες στην ασφάλιση της περιουσίας σας.

Εδώ θα σας προτείνουμε τα πιο δημοφιλή που μπορείτε να εμπιστευτείτε άφοβα.

 

Asfaleies24.gr : Εδώ θα βρείτε online ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής, κ.α. Πρόκειται για την πλέον δημοφιλή ασφαλιστική ιστοσελίδα. Επίσης θα βρείτε ασφαλιστικά νέα, προσφορές εταιρειών καθώς και συνεργάτες που θα σας προσφέρουν τη φθηνότερη ασφαλιστική κάλυψη, για όλες σας τις ανάγκες. Μη ξεχνάτε να διαβάζετε και το blog του Asfaleies24 καθώς προσφέρει σημαντικές πληροφορίες αλλά και προσφορές εταιρειών!

 

InsuranceMarket: Από τα πλέον γνωστά online ασφαλιστικά γραφεία. Πληθώρα επιλογών όπως ασφάλεια σπιτιού, μηχανής, κατοικίας, σκάφους, κ.α.

 

CosmoteInsurance : Η γνωστή σε όλους μας Cosmote, πλέον έχει κάνει είσοδο και στις ασφάλειες. 100% online παρουσία και τιμές που σίγουρα είναι από τις καλύτερες στον κλάδο.

Leave a Reply